torstai 10. tammikuuta 2019

E. Hunnuttaminen (Aakkosela)

AAKKOSELA eli ESINEISTÖ.
E. Hunnuttaminen (Aakkosela)
.
Ilta-kuuden kellot soivat kutsuaan kappeliin, aivan kuin eilenkin. Ensimmäinen vuorokauteni illasta iltaan oli pyörähtänyt umpeen. Tajusin, etten ollut koko päivänä ehtinyt ulkopuoliseen maailmaan, josta olin runsas vuorokausi sitten tullut vieraana taloon, ja jonne olin myöhemmin halunnut palata kävelemään. Muurien sisällä oli riittänyt paljon tekemistä.
.
Toimitin hetken päästä rukoushuoneessa rituaaleja melkein rutiinilla. Valitsin isosta kirjasta latinankielisiä tekstejä, joita neljäs valittuni neiti Ulrika Ulli Ursula U. luki ääneen, eläytyen uskottavasti melodiseen lausumiseen, vaikken ollut varma ymmärsikö hän tai kukaan muukaan kielestä enemmän kuin minä? Hocus pocus filiocus cum humus habita bene hic deterum etc, sellaiselta luenta kuulosti.
.
Neitoset polvistelivat tutuilla paikoillaan rukouspenkeillä ulkoa-opitusti mumisten ja pääsivät välillä laulaa livertämään kuin iloisina peipposina pari hyvin osaamaansa laulua, joista toisen aiheena oli: "Etkös ole, neitsytparka, Tarkastajan edessä ujo ja arka?"
.
Palavin odotus tuntui tänäänkin kohdistuvan luottamustehtäviin kutsuttavien neitosten valintaan. Tipulassa tehtäviä kierrätettiin päivittäin, sen systeemin olin jo ehtinyt oppia lukemalla, kysymällä ja havainnoimalla.
.
Mieleni olisi tehnyt poimia uudelleen, vakituiseen käyttöön, tutuksi tullut ja varsin tyydyttäväksi osoittautunut kolmikko Cecilia, Penelope ja Gabriella, mikseipä myös Ursula, ellei jopa Ulrikan edeltäjä Yvonne? Puolivahingossa päästin huuliltani ensimmäistä valintaa tehdessäni kirjaimen:
.
- Cee...
.
Mutta silloin yleisö kohahti pahaenteisesti! CEE???
.
Olin kuulevinani sähiseviä kuiskauksia:
.
- Suosikki!!
.
- Viettelijätär!
.
- Narttu!
.
- Kiipijä!
.
- Jalkapuuhun! Häpeäpaaluun! Piiskattavaksi kaakinpuuhun!
.
Neiti Claudia Cecilia C. näytti hätääntyneeltä noustessaan polviltaan pystyyn ja hän pysähtyi epäröimään, sen sijaan että olisi heti riemurinnoin ja povi pomppien kiiruhtanut eteeni niiaamaan ja polvistumaan.
.
Hoksasin korjata sanomaani:
.
- Neiti Cee polvistukoon paikalleen sinne missä on! Ensimmäinen valittu olkoon tänään neiti DEE!
.
Yleisö huoahti helpotuksesta.
.
Niinpä eteeni juosta kipitti kepein askelin säihkyväsilmäinen ja iloista onnellisuutta hehkuva "D-duuri", joksi hänet heti mielessäni kastoin, mikä sitten nimensä mahtoi ollakaan? Senhän kohte kuulisin...
.
- Ma olen neiti Daniela Dinah Dorinda D, antautuen palvelukseen täysin rinnoin, kuiskasi hän kirkkaasti, kuin olisi ajatukseni lukenut, polvistuessaan eteeni ottamaan suuhunsa antamaani nestettä. Kastoin hänen kieltään pikku pikarillisella viiniä.
.
Seuraavat valintani olivat neidit Wilma W, Rebecca R. ja Fabiola F.
.
Menisin kai kohta sekaisin nimikirjainten määrästä, ellei huominen sihteerilintuni, neiti Wilma Wench Waterloo Whatever hän olikaan, kokoaisi minulle listoja kaikista jo käyttämistäni kirjaimista. Olisikohan ollut helpointa edetä yksinkertaisesti aakkosjärjestyksessä? Mutta silloin neitosilla olisi vähemmän jännitettävää ja vähemmän toivottavaa. Tuntuisi liian mekaaniselta.
.
Kajautin tornin kelloa tilaisuuden päätteeksi. Lähdimme ruokalaan vapautuneessa tunnelmassa, neitoset kunnioittavana parvena ympärilläni. Aamuisin vallitsi tiukka kuri, mutta illalla neitosille sallittiin enemmän vapauksia ja vapaa-aikaa, hyvä näin, olin ainakin toistaiseksi tyytyväinen järjestykseen.
.
Päästyäni ruokasaliin yllätyin nähdessäni tipulauman etupäähän kiirehtineen neiti Maude Mildred Murielin ryömivän kontallaan ruokapöydällä ja laskeutuvan päinmakuulle vatsalleen pöytäliinan päälle!
.
Korpraalitar Gabi seisoi pöydän vieressä valkoiset käsineet käsissään muotoilemassa alokas Maudea parempaan asentoon ja viimeistelemässä kattausta minulle - Mildredin alaselän ja takamuksen päälle!
.
Ympärillämme vajaan kolmenkymmenen muun tipusen lauma katseli tapahtumaa jännityksestä henkeään pidätellen, enemmän yllättyneenä kuin paheksuvasti?
.
Neiti Mildredillä oli vitivalkoinen mekko yllään, puhdas ja vastapestyltä tuoksuva, joten hän oli asussaan kuin pöytäliina, kun hänen alaselkänsä päälle aseteltiin varovasti ruokalautanen tarjottimella.
.
Eipä Muriel vielä ollutkaan pelkkä paljaspyllyinen nahka-astia minua varten. Halutessani olisin voinut vetää mekkoa syrjään yläselän suuntaan kuin lautasliinaksi lautasen viereen, saadakseni käyttööni neiti Mauden selkäpuolen appo-alastomana, mutta en halunnut tehdä niin.
.
Kanalauma ympärillä kohisi ja kihisi kuin papupata, kateudestako kenties. Kukapa neitosista ei olisi halunnut tarjoilla myös omaa paljasta selkäpuoltaan Valitsijansa käytettäväksi.
.
Yritin olla aiheuttamatta skandaalia ja toimin ikään kuin asiat olisivat sujuneet koko ajan odotusteni ja määräysteni mukaisesti. En halunnut rangaista Murielia väärinkäsityksestä tai hänen toiveikkaasta antautumisestaan kuvittelemalleen Tarkastajan tahdolle?
.
Neiti Mildredin jännittävä inhimillinen lämmin väreily edessäni, hänen olonsa tarjolla mausteekseni ruokapöydässä, viihdytti minua aterioinnin yhteydessä enemmän kuin kirjan tai lehden lukeminen syödessä taikka radion kuuntelu taustamusiikiksi.
.
Pääruoan jälkeen, tarjoillessaan minulle jälkiruokavanukasta, sisäkköneiti Claudia Cecilia, joka ei ollut vielä luovuttanut tehtäviään huomispäivän uudelle valitulle neiti Dinah Daniela D-duurille, kiskaisi yllättäen neiti Mildredin valkoisen mekon "korviin asti" eli sivuun neidin harteille, ja annosteli sitten suklaavanukasta suoraan puhtaan neitosen alaselän lantiokuopan muodostaman luonnonastian pohjalle, neiti Murielin paljaalle iholle! Neiti Maude värähteli hiukan ollessaan niin ihoaan myöten tarjolla silmieni ja suuni ja vanukkaan alla.
.
Siinähän sitten lusikoin jälkiruoan suuhuni ja lopuksi nuolin puhtaaksi nahkaista astianpohjaa. Jungfrau Mildred oli päässyt kuin päässytkin jälkiruoakseni taikka vähintäänkin lautasekseni.
.
Saatuani syötyä suutelin, näykin ja nipistelin vielä tuota räystäsperseistä julkeaa kaunotarta, joka niin röyhkeästi oli tyrkyttänyt itsensä tarjolle eteeni ruokapöydälle! En kuitenkaan läpsäissyt neiti Mauden pakaroita etteivät pöytä ja astiat olisi tärähdelleet.
.
Muutamat neitoset tuntuivat kiihtyneen Mauden julkeasta hävyttömyydestä ja tämän kaikki kilpailijattaret ohittavasta tyrkkyryydestä varsin levottomiksi, niin että käskytin korpraalittaren, joka oli päivän vaihtumiseen asti edelleen vanha tuttu Gabi, kokoamaan koko neitijoukon pihalle viilentymään, tarkastusriviin katsastettavikseni ja käskettävikseni.
.
Annoin alokastipusten ensin juosta muutaman kerran pihan ympäri korpraalittaren komentamana komppaniana, heidän saadakseen purkaa turhautunutta energiaansa ja jäähdytellä tunteitaan illan viileydessä, ennen kuin vihelsin heidät eteeni riviin käskettävikseni - korpraalittaren välityksellä.
.
- Aakkostipuset, huomio! Asento! Lepo! Ojennus! Asento! Lepo! korpraalitar käskytti heitä.
.
Neitosalokkaat jännittivät vartaloitaan ja vapauttivat ne taas pehmeän kurvikkaiksi Tarkastajan silmien iloksi. Sitten Tarkastaja puhui:
.
- Olen mielihyvin pannut merkille, että teitä alokastipusia on kahdenlaisia. Eräät pupuset tekevät rohkeasti itseään tykö vaikkapa pyrkimällä kaikin keinoin tarkastettavakseni. Jotkut hankkiutuivat jo eilen illalla erilaisilla hyvillä syillä asialle luokseni makuuhuoneeseeni!
.
- Huoneessani vieraili illalla kaiketi tusinan verran kaunokaisia. Kaikkia kirjaimia en muistakaan, mutta kirjuritar Penelope Phyllis P. lienee tehnyt merkinnät niistä? (Penny niiasi ja kumarsi).
.
- Jokainen tietää ainakin itse, miten käytti aikansa eilen illalla? Mutta missähän piilottelivat ne puolitoista tusinaa neitokaista, jotka eivät pyrkineet palvelemaan minua ensimmäisten joukossa päästäkseen mahdollisimman pian tarkastettavikseni?
.
- Olen sangen tyytyväinen tutuiksi tulleisiin ja melkeinpä itseään suorastaan tyrkyttäneisiin neitosiin. Mutta en halua yksien tulevan liian tutuiksi ja toisten jäävän varjoon. Haluan tasapuolisesti oppia tuntemaan jokaisen neidon nahkan pehmeyden, hänen ihokarvojensa värinät ja häpykarvojensa värin.
.
- Passiivisten vitkailijoiden takia perustettakoon neideille 1950-luvun mannekiinikoulujen tapaan "Ujojen koulu", jossa tulen antamaan kädestä pitäen, reisiä ja peppuja unohtamatta, yksityisopetusta liian pidättyväisille vanhan-piian-aluille, kullekin vuorollaan yksitellen, niin kauan kuin viitsin ja riippuen oppilaiden edistymisestä.
.
- Jokaisen neitosen tulee heti vapaaehtoisesti ilmoittautua "Ujojen kurssille" kirjoittamalla listaan itseään kuvaava salainen nimimerkki, jonka alkukirjaimen on kuitenkin oltava tarkastusta varten todellinen. Sopivia nimimerkkejä voivat olla esimerkiksi Arkailijatar, Estoisetar, Hiljaisetar, Kainotar, Pelotar, Säikkytär, Ujotar, Vapisijatar ja Wikisijätär. Valitsen sitten teistä haluamiani.
.
- Eräät kasvot ovat alkaneet pikkuhiljaa tulla minulle liiankin yksilöllisen tutuiksi, joten olen päättänyt lisätä alokasneitien hunnuttautumista! Haluan ympärilleni anonyymiä tasalaatuista naarasmassaa univormuissa. Tahdon yksinkertaisesti 30 ampiaisvyötäröä, 30 napaa, 30 litteää vatsaa, 30 leveää lantiota, 60 rintakumpua, 60 pyöreää pakaraa ja 120 siroa raajaa. Haluan keskenään tasavertaisia alokastipusia.
.
- Sisäkköneiti Claudia Cecilia C. hakekoon varastomakasiinista valkoista sideharsokangasta. Korpraalittaren johdolla ja käskytyksessä jokainen neito muotoilee ja ompelee itselleen hunnun, jolla voi peittää pienen päänsä tehden kauniit kasvonsa tunnistamattomiksi. Voitte kukin itse nähdä harsohuntunne läpi, mutta ette pysty tunnistamaan toisianne enkä minä voi ennakkoluuloisesti tunnistaa teitä, ellen tahdo ottaa selville kirjaintanne.
.
Annoin sitten neitosille tunnin pari aikaa huntujen tekoon ja hunnuttautumiseen. Korpraalitar Gabi tuli jo ennen aikarajaa ilmoittamaan, että kaikki alokasneidot ovat valmiina tarkastukseen ja odottavat minua rivissä.
.
Sitten jatkoin käskytystä:
.
- Seuraavaksi kirjain kirjaimelta erikseen kutsumani neidot kääntäkööt takapuolensa tarkastajaan päin näytteille ja ilmoittautukoot kohta lopetettuani sihteeritär Penelope Phyllikselle, joka tutkii, onko hän kirjannut kunkin joko aiemmin valituiksi tulleisiin tai jo eilen makuuhuoneessani vierailleiden joukkoon. Sellaiset jäävät tällä kertaa valitusta joukosta pois.
.
- Valitsemani 9 kirjainta ovat seuraavat:
- U
- J
- O
- S
- T
- E
- L
- I
- N.
.
Kirjuritar Pennyn yhdeksästä tekemän karsinnan jälkeen edessäni seisoi rivissä selin enää vain kuuden neitosen joukko hunnutettuina ja tunnistamattomina.
.
Muut hunnutetut neitsyet saivat katsella yleisönä, kun käskin korpraalitar Gabin marssittaa kuutta hunnutettua tipusta kehässä. Vuorotellen kunkin neitosen osuessa eteeni hänen piti tehdä tiukka käännös ympäri, marssia joitakin askelia taaksepäin ja eteenpäin, kääntyä ympäri, sekä samalla antaa lantionsa ja pakaroidensa kuitenkin keinua luontevan naisellisesti.
.
Naisliike sai jatkua muutamia kierroksia, kunnes olin nipistänyt pepusta kaikkiaan kolmea tällä kertaa valitsemaani neitosta, jotka olin tulkinnut lanteidensa jäykimmän keinuvuuden mitalla ujoimmiksi ja siveimmiksi. Siinä olisivat ensimmäiset oppilaat.
.
Käskin korpraalitar Gabin marssittaa kolme oppilasneitoa hämärään, pimennettyyn saliin, joka oli sisustettu muutamalla penkillä ja sohvalla, yhdellä joka seinänvierellä. Kolme neitsyttä jätettiin salin pimeyteen, kukin omalle sohvalleen, jännittämään ja odottelemaan Tarkastajan saapumista luokseen. Ainakin yksi neidoista saisi tänä iltana tanssiinkutsun ja tulisi tuntemaan Tarkastajansa hellän lähentelyn, tullen oppimaan, miten Ylipäällikkö ottaa hänet, vie häneltä jalat alta ja selättää hänet alta aikayksikön, turvallisesti, hellästi, viattomasti.
.
Saavuttuani myöhemmin itse pimeään saliin hapuilin eteenpäin näkemättä mitään. Löysin yhdeltä seinältä sohvan, jolla hengitti tiheästi yksi tunnistamaton neitonen, liekö nimimerkiltään Säikytär tai Ujotar, Estotar tai joku muu. Hän odotti Valitsijaansa sirosti polvillaan sohvalla, sääret reisiensä alle vedettyinä. Kosketin lempeästi hänen olkavarttaan ja silitin hänen selkäänsä. Vasta myöhemmin tutkisin tuntemattoman herkimpiä paikkoja.
.
Kosketettu neitonen yritti kainosti väistää hieman pois Valitsijansa tieltä ja kontata pimeässä pakoon sohvan toiseen nurkkaan, mutta hiljainen pyristely oli turhaa, sillä hän ei päässyt karkuun Tarkastajan tungettelevia käsiä ja vangitsevaa syliotetta, vaan joutui kohtaamaan lempeät kosketukset, ensin käteen, käsivarteen, hartioihin, hiuksiin, poskille, mutta vähitellen koko vartalon pehmeisiin osiin, naisen rintoihin, reisiin, vatsaan, peppuun. Kaunokainen rauhoittui, kun hän oli tullut hellän turvallisesti kosketelluksi kaikkialta. Pakoon pyristely oli käynyt turhaksi. Kaikki varustukset oli vallattu ja Estotar, Pelotar, kuka lie, oli valmis antautumaan ilman ehtoja.
.
Valitsija nosti neitokaisen sohvannurkasta lattialle seisaalleen ja tanssitti tätä hitaasti lähellään, vartalot toisissaan kiinni, pehmeästi. Pimeässä liikkuva pari, henkilöistä Ylin ja Alin, oli varovainen koreografiassa, hunnutuksen ja pimeyden tunnistamattomuudessa.
.
Pimeys salli tekosyyn parin kömpelyydelle ja suojasi noloudelta. Neitonen uskoi Valitsijan olevan täydellinen ja pelkäsi vain omia pikku virheitään, mutta hänen ei helpotuksekseen tarvinnut olla esillä nimellään ja kasvoillaan, vaan hän oli pelkkä aivan kuka tahansa anonyymi puputyttönen kolmenkymmenen neitosen komppaniasta.
.
Vähitellen Valitsija tutustutti kainon pupusen tämän omaan hengityksestä kohoilevaan poveen, pyöreään naisenpeppuun ja leveän lantion keinuttamiseen. Tipunen oppi luottamaan entistä enemmän Tarkastajaansa, joka lähenteli häntä pimeydessä työntäen kätensä paljaallekin iholle suorastaan Mademoisellen vaatteidenkin alle.
.
Pian neiti Aratar, Hiljatar, Kainotar, kuka lie, ymmärsi lopullisesti, että hänen kaikkein paras paikkansa Tipulassa olisi saada olla tiukasti vangittuna Valitsijan syleilyssä, Tarkastajan kädet lujasti kietoutuneina ympärille.
.
Ylipäällikön käsi siirsi ja kohotti pimeässä neitosen huntua. Tipunen sai Valitsijalta pieniä suudelmia iholleen ja pehmeille huulilleen sekä silityksiä hiuksiinsa, sekä monia muitakin helliä hyväilyjä osakseen.
.
Neiti Pelotar, Estotar tai kuka lie tulisi myöhemmin muistelemaan satumaista ensikohtaamistaan Valitsijansa kanssa kaikkina yksinäisinä öinään, jotka joutuisi viettämään kapeassa kovassa petissä neitsytkammiossaan ilman omaa rakasta Valtiastaan vierellään.
.
Kuiskasin salaisuuden valitsemani neitosen korvaan, etteivät kateelliset toiset neidot kuulisi:
.
- Kenties laitan Sinut vielä jatkokoulutukseenkin... Sen nimi saattaisi olla Morsiankoulu! Silloin saisit oppia miten kauniisti sinua voidaan kosia ja miten saat heti sydän pamppaillen kiihkeästi vastata kosintaan empimättömällä suostumisellasi TAHDON! TAHDON!! ja estottomalla antautumisellasi.... Olet nyt varsin hyvin oppinut avautumaan Valitsijasi tarkastettavaksi!
.
Neitosen sydän oli pamppaillut kiihkeästi jo tähän asti ja oli haljeta onnesta! Tarkastaja lopetti tutustumistunnin viimeisiin pieniin suudelmiin ja silitteleviin hyväilyihin ja kiihkeään syleilyyn ja pitkään suudelmaan huntua vähän sivuun nostaen.
.
Sitten päästin käsittelemäni nimimerkin, Ujottaren, Vapisijattaren, Wikisijättären tai kenet lie, livahtamaan ulos pimeästä salista punaisin poskin (mutta hunnun alla tunnistamattomana). Olin itsekin kylläinen päivän aikana jo nautiskelemistani neitosista enkä jaksanut ottaa toista oppilasta samana iltana, vaikka kaksi kaipaavaa "Estotarta" odottikin lähellä pimeässä jännittäen ja kuunnellen enteitä.
.
Koulutussalin kahden muun näkymättömän ja tunnistamattoman neitsyen kohtalona oli tänään jäädä seinäruusuiksi. He olivat saaneet pimeydessä vain aavistella vaatteiden kahinasta ja valituksi tulleen neitosen eräistä pienistä tukahdetuista äännähdyksistä kanssasisarensa hiljaista onnea.
.
Kaikkien alokasneitosten olisi opittava myös pettymään ja nöyrtymään tuikitavallisen pupusen hyvin vähäpätöiseen Alimman osaan, itkemään hylätyksi jääneen suolaisia kyyneliä, mutta vastaavasti ilahtumaan Ylimmän valinnan osuessa toisena päivänä omalle kohdalle!
.
Ylipäällikkö piti jokaista tipustaan peukalonsa alla. Vain Tarkastaja itse tiesi ja päätti kunkin neitosen kohtalosta, eikä kukaan neitonen koskaan itse, vaikka tämä saattoi koettaa vaikuttaa mahdollisuuksiinsa rukouksilla ja haaveillaan ja joskus eleilläänkin.
.
Kello näkyi lähentelevän yhdeksää. Siirryin pitkästä aikaa takaisin tuttuun Aapiskukon makuuhuoneeseen - jossa alkoi eiliseen tapaan käväistä neitokaisia tarjoamassa palveluksia ja huolenpitoa, mutta tänä iltana käskyni mukaisesti hunnutettuina tunnistamattomiksi. Mietin alkaisinko silitellä jokaista, antaisinko jokaiselle hyvänyön suukon tai taputuksen pepulle? Mutta heitä oli niin paljon... Neitosia oli vain lähetettävä pois. Osa sai jonkin pienen tai isommankin hyväilyn muistokseen.
.
Sangen vaatimatonta makuuhuonettani oli täytetty uusilla tuoksuvilla leikkokukkasilla, aakkostipujen rakkauden osoituksilla! Mutta nyt olin alkanut saada myös pieniä salaperäisiä kirjelappusiakin! Niiden allekirjoituksina oli vienoja ja kainoja nimimerkkejä, jokaisen alkaessa eri alkukirjaimella. Oli Häveliätärtä, Jänistäjätärtä, Kaipaajatarta, Orjatartani, Pupupöksytärtä, Tunteilijatarta, Yksinäisetärtä... Milloin ehtisin kirjeet lukea... Huomenna aamupäivälläkö, alokastipujen ollessa verstaalla?
.
Korpraalitar, neiti Gabi, saapui tekemään yllättävän ilmoituksen, niiaten:
.
- Suosikkityttönne, edellinen ensimmäinen valittunne neiti Claudia Cinderella Cecilia on nyt peseytynyt ja kaunistautunut Valitsijaansa varten. Olen myös lukinnut neiti Cindylle siveysvyön. Neiti Claudia C. on itse sijannut pehmeän parivuoteen morsiuskamariin numero 1, jossa hän koko yön odottaa Ylipäällikköään täydellisessä valmiudessa tarkastukseen ja päästäkseen sänkypalveluun sekä yöpaidassa ja ilman. Mikäli neiti Cecilian yöllä valitsette?
.
- Samoin ovat siveysvyön ottaneet tätä yötä varten neiti Penelope Pirita Phyllis, joka anoo Ylipäälliköltä käskyä lämmittämään huoneenne sänkyä, sekä kolmantena tarjokkaana huomisen ensimmäinen valittunne neiti Dinah Daniela D-Duuri, jonka voitte koska tahansa viheltää pillillä yöpalvelukseen päivystyshuoneesta. Morsiuskamarit numero 2 ja 3 ovat vielä tyhjiä, jollette määrää niihin kandidaatteja odottamaan tarkastusta täksi yöksi?
.
- Siveysvöitten avain roikkuu ketjussa kaulassani rintojeni välissä, kunnes luovutan ketjun keskiyöllä seuraavalle valitulle korpraalittarelle Rebecca Ruby Rachelille. Muutkin toivomanne alokasneitoset ovat yön kuluessa heti herätettävissä palvelukseen ja nopeasti vyötettävissä, jos haluatte käsitellä jotakuta intiimisti, vaarantamatta tai uhraamatta tytön neitsyyttä?
.
Uh-oh! Miten oikein jakaisin aikani kaikille kaunokaisille? Onneksi pääsisin lempimään Ceciliaa ja Penelopea, ennen kuin heidän vuoronsa päättyisivät! Dinahin säästäisin ensi yöhön... kenties sitten Wilmankin? Vaiko sen ikityrkyn Mildredin...?
.
Yritin yhä kirjoittaa omin käsin päiväkirjaani. Tapahtumia vyöryi päälleni, mutta mitä jäisi muistiini? Voisinkohan alkaa sanella ja kirjoituttaa oman päiväkirjani sihteerittärellä?
.
Toiveikkaat neitokaiset häärivät edelleen makuuhuoneessa ympärilläni turhanpäiväisissä askareissa vain päästäkseen heilauttelemaan helmojaan, pyöräyttelemään pyllyjään sekä korostamaan poviaan minulle aivan silmieni alla. Miedot parfyymit tuoksahtelivat puputyttöjen ihoilta, kenestä lie ihanimmin?
.
Kävin yksin peseytymässä kylpyhuoneessani. Olisin viheltämällä saanut mukaani pesijättären jos toisen tai kolmannenkin. Ehkä huomenna! Tapahtui nyt liian paljon kerralla!
.
Olisiko neiti Cecilia iltatyttöni, neiti Penelope aamuyöni, molemmatko eri puolilleni kainaloisikseni tipusikseni aamuksi? Vielä varalla jalkavaimoksi neiti Dinah... vaikkapa lämmittelemään varpaitani suudelmilla, kuumassa sylissään tai rintojensa välissä. Lähetin muun neitsytparven takaisin omiin pieniin karuihin makuukammioihinsa odottamaan mahdollista tulevaisuuttaan kanssani myöhempinä öinä.
.
Tumman vakava, uskollinen, pieni ja hoikka, kuivan asiallinen kirjurittareni neiti Penelope oli riisunut sisar-hennon-valkean univormunsa, hilkkansa ja huntunsa. Hän oli vaihtanut päivävaatteensa pitkään yksinkertaiseen valkeaan yöpaitaan, johon pukeutuneena hän saapui hentona ensin niiaamaan ja sitten polvistumaan lattialleni. Tunsin hänet kirjurinani, kirjoittavana kätenä, neuvovina aivoina ja lukevana suuna, mutta nyt hän tarjosi käytettäväkseni aivan koko piukkaa ja tiukkaa pikku vartaloaan.
.
Hyväksyin Pennyn tarjouksen maata aluksi hiljakseen sängyssäni lämmittämässä kropallaan viileää vuodettani uutta yötäni varten. Peitto väreili neiti Penelopen hengityksestä, kun hän odotti vaieten mahdollista tulevaa käsittelyä ja antautumista minulle, kuitenkin jalkovälistään siveysvyöhön suojattuna, lukittuna viimeiseen murtamattomaan linnakkeeseen.
.
- Saat odotella kauan ja saat nukahtaa ensin! Vuorosi tulee mahdollisesti ennen aamua, sanoin neiti Penelopelle.
.
- Valitsijani - Armaani... hän kuiskaili ja jatkoi:
.
- Haluaisin luovuttaa edes nämä pienet vähäiset rintakumpuni Tarkastajani leikkikaluiksi. Voitte vaikka tukistaa minua tukasta tai kainalokarvoista... ja leipoa piukkaa kiinteää lihaani, käpälöidä tai piestä pyöreää pikkupeppuani, vangita kouriinne kapean uumaani tai ohuen kaulani, kuiskaili neiti Pirita Phyllis P. uskaliaasti, vaikkei ollut edes saanut käskyä puhua.
.
Mutta toisessa, vieraassa huoneessa, "morsiuskamarissa numero 1", minua odotti mehukas ykkössisäkköni, sievä kamarineitoni, kaikkein palvelevin tarjoilijattareni ja pikakinttuisin sisälähettini, juoksutyttöni, aina kaikkensa puolestani tehnyt, neiti Penelopea uhkeasti rintavampi ja reitevämpi, silti hoikka-uumainen hänkin, vaaleaverinen hunajapupunen neiti Claudia Cecilia Cinderella, joka kaikkein halukkaimmin oli ehdottanut vartaloaan käytettäväkseni jo edellisyönäkin...
.
Muistelin miten neiti Cee viime yönä luettelikaan kaikkia mahdollisia nimiään, Cindy, Cadillac, Cognac, Chinchilla, Cider, Chippendale, vihjatakseen epätoivoisesti olevansa C, C, C, Cee, CEE!!!, minun aivan ensimmäinen valittuni Mademoiselle Fräulein C.... halukas palvelemaan vuoteessani - täysin rinnoin, hoikin vyötäröin, pyörein pyllyin. Hän oli odottanut koko viime yön vihellystäni, jota ei kuulunut, kun vain nukuin sikeästi.
.
Nyt vislasin neiti Dinah Duuri Danielan opastamaan minut kädestä pitäen houkuttelevalta kuulostavaan morsiuskammariin 1, joka sijaitsi vain parin oven päässä Aapiskukon huoneesta. Oveen oli kiinnitetty suloinen pörröisen Pupun kuva! Annoin oppaalleni neiti Dorindalle muutaman pienen suukon kasvoille ja hellän taputuksen pepulle, mutta lähetin hänet odotusvuoroon (kolmanneksi) ja avasin uuden oven.
.
Löysin leveästä ja pehmeästä parivuoteesta vaaleaihoisen sulottaren, jonka pitkä valkoinen yöpaita sai kyytiä, kun vetäisin sen ylös ensin puputyttösen leukaan asti, tutkiakseni malttamattomasti sen alla ollutta paljasta ihoa, ja sitten paidan vielä korvien ja tukan yli pois, kokonaan pois tieltä.
.
Tutkailin uteliaasti neiti Claudian haarovälin tiukat, lukitut, voittamattomat, nahkalla pehmustetut rautastringit (joiden avaimen tiesin roikkuvan saavuttamattomissa korpralitar Gabin kaulaketjussa hänen rintojensa välissä), mutta sitten silittelin Cindy-neitosen pitkät vaaleat hiukset ja pehmeän vartalon rintoineen ja kainaloineen.
.
Uuvutin uhkean kaunokaisen leikissä tutkimusmatkailijana ja sylipainissa ja sitten lepäsimme sylitysten, kunnes annoin kaikkinaisessa palveluksessani eilisillasta lähtien jo vuorokauden ajan väsyttämäni neiti Cecilian vihdoin nukahtaa onnellisena. Palasin itse välillä Aapiskukko-huoneeseen.
.
Herätin vuoteenlämmittäjän, notkean tumman tiukan pikkupakkauksen neiti Piritan, jolle olisin saanut tehdä melkein mitä vain ja joka tuli rajustakin vääntämisestä ja puserruksesta kiihkeän onnelliseksi. Lopulta kannoin sylissäni keveän kirjuritar-neitsyeni, uupuneen peti-pyllistelijän neiti Phylliksen morsiuskammariin numero 1. Sijoitin neiti Penelope P:n parisängyn vasemmalle laidalle, kun oikealla puolella nukkui jo neiti Cecilia C. Kömmin neitosten keskelle ja kietouduin molempiin kaunottariini, yhteen kummassakin kainalossani. Nukahdin, kuten näin väsyneitten tipustenkin molemmilla puolillani nukkuvan.
.
xxxxx
.
Kuolleen tuttavan jäämistöstä: Harharetki Aakkoselaan eli Esineistöön.
A. Saapuminen (Aakkosela)
B. Valitseminen (Aakkosela)
C. Tarkastaminen (Aakkosela)
D. Perehtyminen (Aakkosela)
E. Hunnuttaminen (Aakkosela)
Jatkuu...
(Romanttisia ja eroottisia fantasioita, seksuaalisia unelmia ja unia)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti